Herkese Açık Online Kolokyum #50: Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz

Zoom + Youtube

Herkese Açık Kolokyum serimizin 50. etkinliğinde konuğumuz, Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz olacak.

Rektörümüzün “Rektörün (Öğrencilerinin) Araştırmaları” başlıklı sunumunu 18 Mayıs Çarşamba saat 16:00‘dan itibaren Zoom’dan ve KHAS Youtube kanalından takip edebilirsiniz.

Zoom Meeting ID: 867 1759 5443

KHAS Youtube kanalından canlı yayın: https://youtu.be/X2h–nwIh00

Etkinlik Türkçedir.

Özet: Kadir Has Üniversitesi son dört yıldır gerçek bir dönüşüm içinde. Bu dönüşümde üniversitenin, öğretim üyesinin ve öğrencinin yeniden tanımlaması yapıldı. Bu yeni roller çerçevesinde öğretim üyelerimiz ve tüm öğrencilerimiz bu dönüşümle oluşturulan ekosistem içinde araştırmanın itici motoru oldu. Lisans öğrencilerimizin gerçek bir Ar-Ge elemanı olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen araştırma ekosisteminde üniversite rektörü olarak üç lisans öğrencisi ile araştırmalarıma devam ediyorum. Bu konuşmamda üniversitemizde lisans öğrencileri için yaratılan araştırma ekosistemini nasıl oluşturduğumuzu ve bunun ilk meyveleri ile lisans öğrencileri ile yaptığım çalışmaların ilk sonuçlarını aktaracağım.

Hukuku Tasarlamak (Legal Design) Konferansı-II