Kadir Has Üniversitesi Ana Sayfa

Akademik Birimler

İş Yaşamında Etik ve Mobbing

İş Yaşamında Etik ve Mobing

Etik kavramı günümüzde, işletmeler açısından kârlılıktan, verimlilikten önce dillendirilen unsurlar arasında yer alıyor. İşyerinde evrensel ve yerel ahlaki kuralların oluşturulması, muğlak ve ikilemde olunabilecek durumlar için etik belirleme süreçlerinin çalışılmasının yanısıra işyerinde psikolojik şiddeti (mobing) teşhis etmek, diğer çatışmalardan ayırabilmek ve İK’nın mobingi önleme çalışmalarında etkisi konularını içermektedir.

Kimler Katılmalı

Yöneticiler, IK bölümü çalışanları ve tüm çalışanlar

İş Yaşamında Etik ve Mobing Programı

İş Yaşamında Etik ve Mobing programı toplam 7 saat olarak aşağıdaki takvim doğrultusunda planlanmıştır.

13 Kasım 2011

09:30 – 16:30

İş Yaşamında Etik ve Mobing

Sertifika programında yer alan tüm dersler 22 Ekim – 27 Kasım 2011 tarihleri arasında her hafta sonu, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecektir.

İş Yaşamında Etik ve Mobing programı toplam 12 program 84 saatten oluşan İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programının bir parçasıdır.

Programların tümüne (12 Program) katılan ve proje teslimi gerçekleştiren katılımcılar “SERTİFİKA” almaya hak kazanacaktır.

Tek bir programa katılanlara “KATILIM BELGESİ” verilecektir.

Eğitim Bedeli

İş Yaşamında Etik ve Mobing Programı üç gün toplam 7 saatten oluşmaktadır, programın toplam bedeli; 320 TL + KDV (%8) *

İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programının Tümüne (12 program) kayıt yaptırıldığı takdirde toplam fiyat:  3.500 TL + KDV (%8)

Anlaşmalı kredi kartlarına taksit seçeneği bulunmaktadır.

Ödemeler:

Kadir Has Üniversitesi, Garanti Bankası, Balat Şubesi,
Hesap No: TR06 0006 2000 0200 0006 2778 84

Ödemeler her programın başlama tarihinden bir önceki Cuma günü yapılmalıdır. Ödeme makbuzları ilk derse gelindiğinde ibraz edilmelidir.

Yer:

Kadir Has Üniversitesi