Kadir Has Üniversitesi Ana Sayfa

Akademik Birimler

İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı

İş sağlığı ve güvenliği gerekliliği tüm iş sahalarında gündemde olan konulardan biri haline gelmiştir. Dünyanın birçok ülkesinde iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi kurmak ve işletmek yasal bir gerekliliktir.

İşletmelerin yasal gereklilikler çerçevesinde iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemini bir araç olarak kullanarak; kaza risklerini azaltmak ve iş güvenliğini sağlamak ve kayıp günlerini azaltmaları ile karlılıklarını artırmaları en önemli konulardır. Bu eğitimde Etkin bir iş sağlığı ve güvenliği sistemi kurulması ve kullanılması risklerin azaltılmasını, bununla sağlanacak rekabet avantajını, yasalarla uyum içerisinde olarak toplam performansın artırılarak sürekli iyileşmenin önemi anlatılacaktır.

Kimler Katılmalı

Muhasebe, personel, özlük işleri çalışanları ile bu alanda bilgilenmek isteyen herkes

İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Programı Takvimi

İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı programı toplam 7 saat olarak aşağıdaki takvim doğrultusunda planlanmıştır.

27 Kasım 2011

09:30 – 16:30

İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı

Sertifika programında yer alan tüm dersler 22 Ekim 2011- 27 Kasım 2011 tarihleri arasında her hafta sonu, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecektir.

İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı programı toplam 12 program 84 saatten oluşan İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programının bir parçasıdır.

Programların tümüne (12 Program) katılan ve proje teslimi gerçekleştiren katılımcılar “SERTİFİKA” almaya hak kazanacaktır.

Tek bir programa katılanlara “KATILIM BELGESİ” verilecektir.

Eğitim Bedeli

İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı programı iki gün toplam 7 saatten oluşmaktadır, programın toplam bedeli; 320 TL + KDV (%8)

İnsan Kaynakları Yönetimi Sertifika Programının Tümüne (12 program) kayıt yaptırıldığı takdirde toplam fiyat:  3.500 TL + KDV (%8)

Anlaşmalı kredi kartlarına taksit seçeneği bulunmaktadır.

Ödemeler:

Kadir Has Üniversitesi, Garanti Bankası, Balat Şubesi,
Hesap No: TR07 0007 2000 0200 0007 2998 84

Ödemeler her programın başlama tarihinden bir önceki Cuma günü yapılmalıdır. Ödeme makbuzları ilk derse gelindiğinde ibraz edilmelidir.

Yer:

Kadir Has Üniversitesi