KHAS Spor Çalışmaları Merkezi ve LALIGA Ortaklığındaki Eğitim Programları Başlıyor

21 Şubat 2024

Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi ile LALIGA Business School arasında eğitim ortaklığı anlaşması imzalandı. Anlaşma kapsamında düzenlenecek ilk program olan “Business and Marketing in Football” Nisan ayında, Madrid’de gerçekleşecek bir diğer program “LALIGA Week: Madrid” ise Mayıs’ta düzenlenecek.

Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi ve LALIGA Business School arasında imzalanan eğitim ortaklığı anlaşması kapsamında pek çok etkinlik ve eğitim programı gerçekleşecek. Dünyanın en büyük futbol ligleri arasında yer alan LALIGA’nın profesyonelleri tarafından verilecek eğitimlerden ve uluslararası network imkanlarından faydalanmak isteyen katılımcılara açık olacak eğitim programları Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olması sebebiyle de ön plana çıkıyor.

ERKEN KAYIT DÖNEMİ 1 MART’A KADAR DEVAM EDİYOR

Anlaşma kapsamında gerçekleşecek ilk program olan “Business and Marketing in Football” için erken kayıt dönemi başladı. 40 kişilik kontenjanın olduğu programda erken kayıt dönemi 1 Mart Cuma günü, kesin kayıt dönemi ise 22 Mart Cuma günü sona erecek. Nisan ayında, online eğitim şeklinde gerçekleşecek ve 4 hafta sürecek programın dili İngilizce olacak. Program kapsamında derslerin yanı sıra vaka çalışmaları da yapılacak.

KULÜP GEZİLERİ, STADYUMDA MAÇ KEYFİ VE DENEYİM AKTARIMI DOLU BİR MADRİD TURU

Mayıs ayında, Madrid’de gerçekleşecek “LALIGA Week: Madrid” programı ise profesyonellerin vereceği eğitimlerin yanı sıra saha ziyaretleri, stadyum turu, maça gitme ve benzeri deneyimleri de barındıran kapsamlı bir eğitim ve deneyim aktarımı programı olacak. 9-13 Mayıs tarihleri arasında Madrid’de düzenlenecek, bu eğitimin kontenjanı ise 30 kişi olacak.

Spor yönetimi ve spor pazarlaması alanında profesyonel olarak çalışan veya çalışmayı düşünen, bu alanda kendini geliştirmek isteyen tüm katılımcılara hitap eden programlar, LALIGA’nın sunduğu ders içeriği ve uluslararası network imkanlarından faydalanmak isteyenler için önemli bir fırsat niteliği taşıyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için:
www.scm.khas.edu.tr
+90 212 533 6532 / 4934-35