Hashaspati’den Önemli Bir Duyuru

9 Ocak 2023

Öncelikle hepinize iyi bir sene diliyoruz.

Hashaspati olarak bir süredir “okula kedi/köpek bırakma” sorunu yaşıyoruz. Öğrenciler sokakta buldukları dostlarımızı okulun içine bırakıyorlar ve sonrasında asla ilgilenmedikleri için dostlarımızın bütün sorumlulukları bize kalıyor.

Hepinizin bildiği üzere biz bir öğrenci kulübüyüz ve okulun içine bilerek bu güzellikleri bırakmak kesinlikle doğru değil. Evet, biz okulun içindeki yani okula kendi isteği ile gelen ve bir süre okulda kalan patili dostlarımızla ilgileniyoruz (1 ay ya da daha fazla). Tabii ki her gün mamalama yapıyoruz ve acil durumdaki canlarla direkt ilgileniyoruz. Okul bize yeteri kadar bütçe ayırıyor fakat tüm canlara yetmemiz maalesef mümkün değil.

Bugüne kadar okula bilerek bırakılan dostlarımız konusunda sesimizi çıkarmadık ve ilgilenmeye çalıştık ama artık bu konu üzerinde çok zorlanmaya başladık.

Bu konudaki duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

– Hashaspati