2023-2024 Güz Dönemi YEP Başvuruları

3 Ekim 2023

YEP’e yapılacak tüm başvuruları InIDEA programında birleştirdik!

Kadir Has Üniversitesi Yaratıcı Endüstriler Platformu, üniversitemizin öğrencilerinin fikirlerini proje haline getirerek hayata geçirmelerini teşvik ediyor. InIDEA programına kabul edilen projeler bir dönemden bir yıla kadar süreyle mentorluk desteği ve ayni/maddi yardım alıyor. Tüm öğrencilere (lisans ve lisansüstü) açık olan InIDEA programına son başvuru tarihi 20 Ekim 2023.

Başvuru koşullarına dair daha fazla bilgi almak ve başvuru formuna erişmek için inidea.khas.edu.tr adresini ziyaret edin.

Başvurunuzu yaparken lütfen aşağıdaki koşulları göz önünde bulundurun:

• Tüm öğrenciler (lisans ve lisansüstü) programa başvurabilir.
  • Projeler sanat, sosyal bilimler, tasarım, teknoloji ve girişimcilik alanlarında olabilir. Yalnızca yenilikçi ve yaratıcı olma şartı vardır. Disiplinler arası konulara öncelik verilir.
  • Seçilen projelere 25.000 TL’ye kadar mal/hizmet desteği sağlanmaktadır.
  • YEP’in herhangi bir programından proje çalışması devam edenler yeni başvuru yapamaz.
  • Tamamlanmış ya da devam eden projelerle ilgili başvurular kabul edilmez.
  • Projelerin desteklenme süresi bir yarıyıldır (en çok iki yarı yıl).
  • Bir sonraki başvuru dönemi ikinci yarıyılın ilk haftalarında olacaktır.
  • Son başvuru tarihi: 20 Ekim 2023 (saat 17:30’a kadar)

Başvurular akademik kadromuzdan oluşan komisyonlar tarafından değerlendirilecektir.

InIDEA proje desteği almaya hak kazanan projelerin listesi 13 Kasım 2023 tarihinde inidea.khas.edu.tr web sitesi ve sosyal medya kanalları aracılığıyla duyurulacaktır.