Panorama Khas’ın 13. Sayısı Çıktı

10 Şubat 2014

Kadir Has Üniversitesi’nin bilim-sanat-kültür dergisi PANORAMA Khas’ın 13. sayısı yayınlandı. Yayın hayatında üç yılını tamamlayan dergide bu güne dek 300’e yakın yazı yayınlandı. Dergide üniversitenin öğretim elemanlarının yanı sıra yüksek lisans ve doktora öğrencileri de yazı yazıyorlar.

Bu sayının ana teması siber dünya, alt teması ise ölüm. Gazeteci Mithat Bereket bu sayıda Aralık 2013’te yaşamlarını yitiren Mendala ve Kalaşnikof’un hayat hikayelerini yazdı. Cibali Ortakokulu’nun rehber öğretmeni uzman psikolojik danışman Sedat Özel, zorbalığın (mobbing) yeni formu siber zorbalığı dünyadan örneklerle anlattı.

PANORAMA Khas’ın bir sonraki sayı Nisan 2014’te yayınlanacak olup yazı göndermek isteyenler [email protected] veya [email protected] e-posta adresine 10 Mart 2014’e kadar’a kadar gönderebilirler.

Panorama Khas 13. Sayı