Hayal Edin Gerçekleştirelim Sosyal Sorumluluk Proje Fikirleri Yarışması’na KHAS Damgası

29 Nisan 2019

Kredi Kayıt Bürosu’nun düzenlediği Hayal Edin Gerçekleştirelim Yarışması’nda 26 Nisan Cuma günü ödüller sahibini buldu.

Sosyal sorumluluk proje fikirlerinin değerlendirildiği yarışmaya 2400 proje katıldı. Kadir Has Üniversitesi büyük ödül başta olmak üzere 7 ödül alarak en çok ödül alan üniversite oldu.

Eda Özgür, Zindan Çakıcı ve Emre Meriç ‘Beyaz Titreşim’ ile Büyük ödül ve birincilik ödülü,

Emre Meriç ve Zindan Çakıcı  ‘Dönüşen Yapraklar, Güzel Yarınlar’ ile ikincilik ödülü,

Batuhan Kavla ‘Bilinçlen, Fitleş, Sosyalleş!’ ile üçüncülük ödülü,

Emre Meriç ve Zindan Çakıcı ‘Saçlarla Yeşeren Umutlar’ ile üçüncülük ödülü,

Bahadır Öz  ve Yağmur Çoban  ‘Gökyüzü Ormanların’ ile dördüncülük ödülü,

Eda Özgür ‘Bilinçli Veli, Sağlıklı İletişim’ ile  beşincilik ödülünün sahibi oldu.

Başarılarından dolayı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğrencilerini, hocalarını ve PR Atölyesi’ni tebrik ediyoruz.