Harvard Kennedy School’un Yönetici Eğitim Programı İkinci Kez Khas’ta Düzenlendi

29 Ocak 2014

Harvard Kennedy School tarafından sunulan “Sivil Toplum Kuruluşları Liderliği için Stratejik Yönetim” başlıklı Yönetici Eğitim Programı Mayıs 2014’te ikinci kez Kadir Has Üniversitesi’nde düzenlendi.

Mayıs 2013’te gerçekleşen başarılı işbirliğinin ardından Harvard Kennedy School, Kadir Has Üniversitesi ile ilişkilerini “Sivil Toplum Kuruluşları Liderliği için Stratejik Yönetim” yönetici eğitim programıyla sürdürmektedir. Bu yıl, Uluslararası İlişkiler Konseyi Derneği (UİK) de program ortaklarındandır.

“Sivil Toplum Kuruluşları Liderliği için Stratejik Yönetim” yönetici eğitim programı, 11 – 16 Mayıs 2014 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi İstanbul-Cibali kampüsünde düzenlendi. Beş günlük bu program, kar amacı gütmeyen hükümetdışı kuruluş yöneticilerine örgütlerinin liderliğini güçlendirme, uzun soluklu ve sağlam ortaklıklar kurma gibi konularda gerekli perspektif, çerçeve ve yöntemleri kazandırmayı amaçlıyordu. Dersler süresince Harvard Üniversitesi öğretim elemanları ve araştırmacıları tarafından vaka analizi denilen ve Harvard Kennedy School’un çeşitli bölümlerinde ve Yönetici Eğitim Programı’nda sıklıkla uygulanan bir metot kullanıldı.

Bu program, özellikle kar amacı gütmeyen hükümetdışı kuruluş yöneticileri, hükümet yetkilileri ve sivil toplumla iletişimden sorumlu iş dünyası liderleri için düzenlenmiştir. Söz konusu program, ABD’ye ulaşımda zorluk çeken uluslararası kitleyle bir araya gelebilmek amacıyla merkez dışında gerçekleştirilmektedir.

“Sivil Toplum Kuruluşları Liderliği için Stratejik Yönetim” yönetici eğitim programı için  başvurular başlamıştır ve erken başvuru yapılması önemle rica olunur. Ayrıntılı bilgi için lütfen program broşürünü inceleyiniz ve www.hks.harvard.edu/ee/smln adresi ziyaret ediniz.

Program Broşürü

Bilgi için: Çiler Öztunca 0212 533 65 32, dahili 4609 [email protected]