Kadir Has Anma ve Ödül Töreni

Üniversitemizin kurucusu hayırsever iş insanı merhum Kadir Has’ın ismini yaşatmak ve tüm hayatı boyunca severek gerçekleştirdiği emeklerini ve bilime, insanlığa ve eğitime verdiği hizmetlerini taçlandırmak için, 2003 yılından beri verilen Kadir Has Ödülleri töreni, bu yıl 22 Mart Salı günü yüz yüze olarak Mütevelli Heyeti Başkanı Can Has, Kadir Has Vakfı Başkanı Nuri Has ve Rektör Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz ev sahipliğinde Kadir Has Üniversitesi, Kadir Has Kampüsü’nde gerçekleştiriliyor.

Merhum Kadir Has’ın vefatının 15. Yıldönümü’nde anılacağı ve 17. Kadir Has Ödülleri’nin verileceği törenimizde bu sene, “İmmünoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları alanında “Üstün Başarı Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü” verilecek.

17. Kadir Has Ödülleri Töreni

Tarih: