İklim Hukuku Konferansı

7 Haziran 2024
Cibali Kampüsü

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi, Sorumluluk Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi, İklim Değişikliği ve Hukuk Laboratuvarı (CCLLAB) ortaklığıyla Lexpera Bilgi Sistemi ve Moroğlu&Arseven Avukatlık Ortaklığı desteğiyle düzenlenen İklim Hukuku Konferansı 7 Haziran 2024 Cuma günü Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsünde gerçekleşecektir.

Konferans boyunca hukuku güncel olarak en çok meşgul eden meselelerden biri olan iklim krizi insan hakları hukuku, borçlar hukuku, ceza hukuku, ticaret hukuku gibi çok geniş bir perspektiften değerlendirilecektir.

Konferansa katılım için kayıt yaptırılması gerekmektedir. Akademisyenler ve lisans öğrencileri herhangi bir ücret ödemeksizin shm@khas.edu.tr adresine e-posta yoluyla ulaşarak kayıt olabilirler. Bu kişiler dışındaki katılımcıların ise kayıtlarını tamamlamaları için aşağıda bilgileri yer alan banka hesabına 1500 TL kayıt ücretini ödemeleri ve ödeme dekontunu shm@khas.edu.tr adresine iletmeleri gerekmektedir. Katılımcıların kayıtlarının tamamlanabilmesi için Ad – Soyad – Kurum bilgilerini paylaşmaları beklenmektedir. Buna ek olarak etkinliğe kayıt olmak isteyen lisans öğrencilerinin öğrenci belgelerini de e-posta yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

Ödeme Yapılması Gereken Banka Bilgileri:

Hesap Sahibi: Kadir Has Üniversitesi

IBAN: TR35 0006 4000 0011 0201 7280 48