PANORAMA Khas’ın 12. Sayısı Yayınlandı

20 Kasım 2013

Yayın hayatında dördüncü yılına giren Kadir Has Üniversitesi’nin bilim-sanat-kültür dergisi PANORAMA Khas’ın 12. sayısı yayınlandı. Üç ayda bir yayınlanan ve bilim-sanat ve kültür içerikli yazılardan oluşan dergi, bu sayısıda ‘öğrenmek ve öğrenme metodları’ başlığını ana tema olarak ele aldı.

Dergide, öğreten-öğrenen ilişkisini sınıf ortamının sınırlayıcılığından kurtaran, böylece öğretilen konuyu duvarların ötesine taşıyan ve öğreten ile öğrenenin gerçekten her ortamda 7/24 temasta bulunabileceği Mobil Eğitim Modeli ve denemeleri konusu ele alındı.

Doktorasını Kadir Has Üniversitesi’nde yapan Birkan Tapan ile üniversitenin Hukuk Fakültesi mezunu halen Almanya’nın Georg-August Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yüksek lisansına devam eden Mehmet Can Atakan ile yapılan röportajlar ve ‘Bir Mühendisin Doktor da Olma Nedeni’ başlıklı yazı, ‘bilginin ömür boyu öğrencisi olmak gerektiğini’ anımsatacak nitelikte yazılardan yalnızca birkaçı.

PANORAMA Khas’ın bir sonraki sayı Ocak 2014’te yayınlanacak olup yazı göndermek isteyenler [email protected]’ye 9 Aralık 2013’e kadar’a kadar gönderebilirler.

Panorama Khas 12

Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.