Prof. Erdal Panayırcı, Princeton Üniversitesi’ndeki Misafir Araştırma İşbirlikçi Pozisyonuna Yeniden Atandı

18 Nisan 2023

Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümümüzde öğretim üyesi olan Prof. Erdal Panayırcı, Princeton Üniversitesi, Elektrik-Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde Misafir Araştırma İşbirlikçi pozisyonuna 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 arasında yeniden atandı.

Prof. Panayırcı, Princeton Üniversitesi’nde İletişim Teknolojileri alanında dünyanın önde gelen bilim insanı Prof. Vincent H. Poor ve  araştırma gurubuyla bilimsel işbirliği görevine bu pozisyonda uzun süreden beri  devam ediyor ve özelikle gelecek nesil iletişim sistemleri, görünür ışıkla haberleşme ve fiziksel katmanda güvenlik üzerine uluslararası düzeyde yürüttükleri araştırma ve projelerle bilime ve teknolojiye büyük katkılar sağlıyor.

Erdal Hocamızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.