Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümümüzden Dr. Didem Pekün’e Önemli Bir Araştırma Bursu

12 Kasım 2021

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümümüzün misafir öğretim görevlilerinden Dr. Didem Pekün, 2022-2023 dönemi için Berlin Sanatsal Araştırma Burs Programı’ndan (Berlin Artistic Research Grant Programme) burs almaya hak kazandı.

Almanya Society for Artistic Research tarafından verilip Berlin Senatosu tarafından fonlanan burs programına Ocak 2022-Aralık 2023 dönemi için güzel sanatlar, film / video, edebiyat, müzik, dans ve tiyatro alanlarından ve disiplinlerarası araştırma projelerinden toplamda 374 öneri sunuldu.

Dr. Pekün’ün ekoloji odaklı bir sanat laboratuvarı tasarlayacağı “Elemental Lab” isimli projesi, başvuran 374 proje arasından ilk 10’a girme başarısı yakaladı.

Hocamızı tebrik eder, araştırma projesinde başarılar dileriz.

Photo by: Lena Maria Loose