İşte Farkındalık Paneli ile Farklı Alanlardan Uzmanlar Ekonomi ve Hukukun Güncel Sorunlarını Tartışıyor

15 Nisan 2016 - Cuma

20 Nisan Çarşamba günü Kadir Has Üniversitesi Cibali Salonu'nda gerçekleşecek panelde, gazeteci, TV programcısı, ekonomist, avukat, öğretim üyesi gibi farklı alanlardan konuşmacılar bir araya geliyor.

Panelin genelinde tek yönlü ve derinlemesine bir bakış yerine güncel olguların ve gelişmelerin farklı uzmanların bakış açılarıyla farklı perspektiflerden değerlendirilmesi amaçlanıyor. Bu bağlamda, iş dünyasının ekonomi ve hukuk alanındaki güncel sorunları ve çözüm önerileri yalın bir dille ortaya konularak diğer konuşmacıların ve hatta dinleyicilerin katkılarıyla farklı bakış açılarının buluşması öngörülüyor.

Konuşmacıların ve konuların çeşitliliğine paralel olarak iş dünyasından önemli deneyimlerin paylaşılacağı ve güncel sorunların tartışılacağı panelimize profesyonelleri, mesleki ve teknik bilgi edinmek isteyen öğrencileri, ekonominin ve hukukun güncel konularıyla ilgilenen herkesi bekliyoruz.