Reklamcılık Vakfı’nın düzenlediği Çaylak Kampı’na seçilmeyi başaran öğrencilerimiz, kampın sonunda gerçekleştirilen Tadelle konkurundan bu yıl da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Pazarlama iletişimindeki farklı disiplinleri ve meslekleri gençlere tanıtmak amacıyla düzenlenen bu çok kapsamlı oryantasyon programına İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümünü temsilen katılan 3. sınıf öğrencimiz Ahmet Berkan Yılmaz, 4. sınıf öğrencilerimiz Serkan Kavak ve Kaan Güler; birçok farklı oturumda sektörün önde gelen isimleriyle buluşarak mesleki deneyimlerinin ve profesyonel iletişim ağlarının gücüne güç kattılar.

Reklamcılık Atölyemizin aktif üyesi olan öğrencilerimiz, bu benzersiz deneyimi taçlandıran bir başarıya da imza attı. Kampın sonunda Tadelle marka ekibi tarafından düzenlenen konkurda en yaratıcı kampanya sunumunu hazırlayarak birinci oldular. Ödül olarak Kristal Elma Festivali çerçevesinde düzenlenen Genç Kristal etkinliklerine ücretsiz davetiye kazandılar.