Akademik İş Başvuruları

Üniversitemizde akademik kadrolara atamalar; Resmi Gazetede yayınlanan ilanlar kapsamında, 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri uyarınca “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”, "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik“ ile “Kadir Has Üniversitesi Akademik İstihdam Yönergesi“ çerçevesinde yapılmaktadır.

Akademik kadrodaki açık pozisyonlarımız için Resmi Gazete’de yayınlanan ilanlarımızı aşağıdaki Güncel İlanlar (Akademik) butonuna tıklayarak takip edebilir ve ilanlarımıza başvuru yapabilirsiniz.

Üniversitemizde ilerleyen dönemlerde oluşabilecek açık akademik pozisyonlar için genel başvuru yapabilirsiniz.

Genel Öğretim Üyesi Başvuru Formu için tıklayınız.

At the KHAS School of Foreign Languages, we prepare our students for the challenges ahead in the English-medium academic programs of Kadir Has University through comprehensive language instruction in our English Preparatory Program (EPP) and Academic English Program (AEP).

The EPP receives approximately 1000 new students every year, and, its program plays a crucial role in supporting new students to acquire language capabilities and academic foundation for a healthy transition to academic life in their faculties. The AEP with its academic English programs empowers around 1500-1600 students each year through fostering academic literacy, critical thinking skills, and study-skills necessary in the university context.

We value academic integrity and academic standards in both of our programs, so we have high expectations of our students and ourselves. Institutionally we embrace a willingness to thrive on hard work, readiness for new challenges, openness to new ideas, and commitment to professional development. Therefore, we invite English language instructors with excellent academic credentials to join us to make learning a better experience.

Minimum Requirements to meet

Applicants must meet the following requirements for their applications to be considered.

⇒ the relevant rules and regulations of the Council of Higher Education in Turkey

• For Turkish citizens

– A BA and an MA degree in a relevant field such as ELT, English Linguistics, English Literature, or English Translation, etc.

• For Non-Turkish citizens who are native speakers of English

– At least a BA degree in one of the following fields: Linguistics, Language & Literature, Language Teaching, Comparative Literature, or Educational Sciences,

or

– At least a BA degree in any other field and a 2-year language teaching experience in an internationally recognized school/center or a CELTA/DELTA certificate.

• For Non-Turkish citizens who are non-native speakers of English

– At least a BA degree in a relevant field such as ELT, English Linguistics, English Literature, or English Translation, etc. and a 2-year language teaching experience in an internationally recognized school/center and a CELTA Certificate or DELTA

⇒ at least 3 years of language teaching experience at the Tertiary Level

⇒ excellent command of spoken and written English

(Applicants who are non-native speakers of English also need to submit a minimum YDS score of 90 or an equivalent score from an internationally recognized proficiency exam such as TOEFL)

How to apply

Applicants whose credentials meet the requirements should send an up-to-date curriculum vitae and a statement of teaching philosophy (2 pages maximum) to sflrecruitment@khas.edu.tr before the announced deadlines.

Deadline of Applications: 30 November 2021.

İdari İş Başvuruları

İdari kadrodaki açık pozisyonlarımızı ise aşağıdaki Güncel İlanlar (İdari) butonuna tıklayarak görüntüleyebilir, başvurularınızı kariyer.net sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Üniversitemizde ilerleyen dönemlerde oluşabilecek açık idari pozisyonlar için genel başvuru yapabilirsiniz.

Genel İdari Başvuru Formu için tıklayınız.

Öğretim Üyesi İlanları

• Güncel İlan Bulunmamaktadır.

Öğretim Görevlisi/Araştırma Görevlisi İlanları

Ön Değerlendirme Sonuçları