Kadir Has Kampüsü (Cibali)

Selimpaşa Kampüsü

Cibali Mah. Kadir Has Caddesi Fatih / İSTANBUL 34083 E-5 Karayolu Üzeri Selimpaşa / İSTANBUL
Telefon: +90 (212) 533 65 32 Telefon: +90 (212) 731 90 08
Fax: +90 (212) 533 65 15 Fax: +90 (212) 731 90 08
Danışma: danisma@khas.edu.tr Danışma: danisma@khas.edu.tr

KAMPÜSLERE ULAŞIM İMKANI

CİBALİ KAMPÜSÜNE ULAŞIM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi – İETT’nin akıllı telefonlar için “Nasıl Giderim” Application’u indirip, bulunduğunuz yerden gideceğiniz yere toplu taşıma araçlarıyla ulaşımınız hakkında çıkan seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

OTOBÜS İLE

Unkapi- Kadir Has Üniversitesi durağından geçen otobüsler aşağıdaki gibidir;

Hat No Hattın Adı
33ES ESENLER GİYİMKENT - ATIŞALANI - EMİNÖNÜ
36CE CEBECİ MAHALLESİ - EMİNÖNÜ
399B GÜZELTEPE - EMİNÖNÜ
399C ESENTEPE MAHALLESİ - EMİNÖNÜ
41Y AYAZAĞA - KAĞITHANE - YENİKAPI
44B HAMİDİYE MAHALLESİ - EMİNÖNÜ
48E GÖKTÜRK - EMİNÖNÜ
55T GAZİOSMANPAŞA - TAKSİM
99 AKŞEMSETTİN MAHALLESİ - EMİNÖNÜ
99A GAZİOSMANPAŞA - EMİNÖNÜ
99Y YEŞİLPINAR - EMİNÖNÜ

Kadir Has Üniversitesi’ne 10 dakika yürüme mesafesinden geçen otobüs hatları

146B BAŞAKŞEHİR 4.ETAP - EMİNÖNÜ 71AT ATAKÖY-TAKSİM(SAHİLDEN)
28 EDİRNEKAPI - BEŞİKTAŞ 78 BAŞAKŞEHİR 4. ETAP-EMİNÖNÜ
28T TOPKAPI - BEŞİKTAŞ 78H BAŞAKŞEHİR METROKENT-EMİNÖNÜ
30D DEREBOYU - YENİKAPI 79E KAYABAŞI KİPTAŞ -EMİNÖNÜ
31E YENİBOSNA - EMİNÖNÜ 80 YEDİKULE - EMİNÖNÜ
32 CEVATPAŞA-EMİNÖNÜ 82 YENİBOSNA METRO - EMİNÖNÜ
33 ESENLER GİYİMKENT- EMİNÖNÜ 85T ESENLER METRO - TAKSİM
336 ARNAVUTKÖY-EMİNÖNÜ 90 DRAMAN - EMİNÖNÜ
336E SULTAN ÇİFTLİĞİ - EMİNÖNÜ 91O OTOGAR - EMİNÖNÜ
33B ESENLER GİYİMKENT - EMİNÖNÜ 92 YENİ MAHALLE METRO- EMİNÖNÜ
33TE ESENLER TURGUTREİS-EMİNÖNÜ 92A KİRAZLI METRO- EMİNÖNÜ
33Y ESENLER GİYİMKENT- EMİNÖNÜ 92T BAĞCILAR DEV.HASTANESİ - TAKSİM
35 KOCAMUSTAFAPAŞA - EMİNÖNÜ 93 ZEYTİNBURNU-EMİNÖNÜ
36KE KARADENİZ MAH. EMİNÖNÜ 94 OSMANİYE - EMİNÖNÜ
37E YILDIZ TABYA - EMİNÖNÜ 97A BASINSİTESİ - EMİNÖNÜ
38E KÜÇÜKKÖY - EMİNÖNÜ 97GE GÜNEŞLİ - EMİNÖNÜ
41Y AYAZAĞAKÖYÜ - YENİKAPI 78 BAŞAKŞEHİR 4. ETAP-EMİNÖNÜ

METRO İLE ULAŞIM

Ekteki Cibali Kampüs Metro ile ulaşım haritasına bakınız.
Cibali Kampüse metro ile ulaşmak için,

Yenikapı – Hacıosman arasında karşılıklı sefer yapan M2 numaralı  metro hattına binip Halıç durağında inerek Cibali kampüse ulaşabilirsiniz. Haliç durağından Cibali Kampüse yaklaşık 10 dk yürüme mesafesi vardır. Bunun haricinde diğer raylı sistemleri kullanarak, harita da görüleceği üzere aktarma istasyonları vasıtasıyla da Cibali Kampüse ulaşmak mümkündür.

Ulaşım Cibali

METROBÜS İLE ULAŞIM

Cibali Kampüse ulaşmak için;

Avcılar - Zincirlikuyu arasında karşılıklı sefer yapan 34, Cevizlibağ – Söğütlüçeşme arasında karşılıklı sefer yapan 34A, Gürpınar(TÜYAP) -  Söğütlüçeşme arasında karşılıklı sefer yapan 34G numaralı metrobüs hatlarına binip, Ayvansaray durağında inebilirsiniz. Ayvansaray durağından 399C numaralı otobüse binip Unkapanı Kadir Has Üniversitesi durağında inebilirsiniz. Ya da Haliç Köprüsü altı, Feshane durağından 1453 numaralı otobüse binip, Haliç Metro durağında inebilirsiniz.

Ulaşım - Cibali

VAPUR İLE ULAŞIM

Eminönü vapur iskelesine gelen tüm vapur ve motorlar ile kampüse erişim sağlanabilir. Eminönü otobüs duraklarından aşağıdaki hatlar Kadir Has Üniversitesi durağından geçmektedir.

HAT HAT ADI
33ES ESENLER GİYİMKENT - ATIŞALANI - EMİNÖNÜ
36CE CEBECİ MAHALLESİ - EMİNÖNÜ
399B GÜZELTEPE - EMİNÖNÜ
399C ESENTEPE MAHALLESİ - EMİNÖNÜ
44B HAMİDİYE MAHALLESİ - EMİNÖNÜ
48E GÖKTÜRK - EMİNÖNÜ
99 AKŞEMSETTİN MAHALLESİ - EMİNÖNÜ
99A GAZİOSMANPAŞA - EMİNÖNÜ
99Y YEŞİLPINAR - EMİNÖNÜ

KAMPÜSLERE ULAŞIM  İMKANI

SELİMPAŞA KAMPÜSÜ

Selimpaşa kampüsü Avrupa yakasında Silivri ilçesinde bulunmaktadır. Otobüs ve metrobüs ile ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır .Selimpaşa Kampüs Kadir Has Üniversitesi durağından geçen otobüs seferleri aşağıdadır .

OTOBÜS İLE

Selimpaşa  Kadir Has Üniversitesi durağından geçen otobüsler aşağıdaki gibidir;

Hat No Hattın Adı
303 SELİMPAŞA –YENİBOSNA METRO
303B SİLİVRİ CEZAEVİ –OTOGAR
300 SİLİVRİ –TÜYAP

Hatların detaylı tarife ve güzergah bilgisine  www.iett.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

METRO İLE ULAŞIM

Selimpaşa Kampüse ulaşmak için, metro hatları tablosudur. Yenikapı - Atatürk Havaalanı arasında karşılıklı sefer yapan, M1A metro hattına binip, Otogar durağında inilebilir.  Bu hedef doğrultusunda metro hatları aktarma istasyonları kullanılarak farklı lokasyonlardan da Otogar durağına ulaşılabilir. Otogar durağından 303B numaralı otobüse binip, Selimpaşa Kadir Has Üniversitesi durağında inilebilir.

Ulaşım Selimpaşa

METROBÜS İLE ULAŞIM

Selimpaşa kampüse ulaşmak için;

Avcılar – Gürpınar(TÜYAP) arasında karşılıklı sefer yapan 34B, Cevizlibağ – Gürpınar(Tüyap) arasında karşılılı sefer yapan 34 ve Söğütlüçeşme – Gürpınar(TÜYAP) arasında karşılıklı sefer yapan 34G numaralı metrobüs hatlarına binip, Gürpınar(TÜYAP) durağında inebilirsiniz. 34, 34A, 34T, 34Z hattından binip, aktarma istasyonlarından aktarma yapılabilir. Gürpınar(TÜYAP) durağından 300 ve 303 numaralı otobüse binip, Selimpaşa Kadir Has Üniversitesi durağında inebilirsiniz.

Ulaşım Selimpaşa