20.09.2021 17:18

Yabancı Diller Yüksekokulumuzda Yeni İsimler

Gizem Adeka, Misafir Öğr. Gör.

Gizem Adeka, 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi lisans programından mezun oldu. İki yıl özel bir ortaokulda İngilizce öğretmeni olarak çalıştı. 2017 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü’nde görev yapmaya başladı. 2019 yılında Profesyonel Gelişim Birimi’ni kurdu ve iki yıl birimin koordinatörlüğünü yaptı. 2021 yılında Bahçeşehir Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi yüksek lisans programını tamamladı. Araştırma ilgi alanları, öğretmen gelişimi ve psikolojisi üzerinedir.

Müjde Nordling, Misafir Öğr. Gör.

Müjde Nordling lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamladı. Yüksek lisans derecesini Macquire Üniversitesi İngilizce Program Yönetimi’nden aldı. Türkiye'de Bilkent ve Sabancı üniversitelerinde, İsveç’te Kraliyet Teknoloji Enstitüsü’nde misafir öğretim görevlisi olarak çalıştı.