06/20/2020 - 01:08
TÜBİTAK 2244 Sanayi Doktora Programı Başvuruları

TUBITAK tarafından ülkemiz sanayi kuruluşlarının yetişmiş doktoralı işgücünü ihtiyacını karşılamak üzere başlatılan 2244 Kodlu Sanayi Doktora Programı çerçevesinde, Kadir Has Üniversitesi, Doğuş Teknoloji Ortaklığında Sanayi Doktora programı için başvurular toplanmaya başlanmıştır.

Programa katılacak adaylar Kadir Has Üniversitesi’nde yedek parça tedarik zincirinde makine öğrenmesi ve yapay zeka uygulamaları üzerine (uygulamaya dönük) doktora tezi hazırlarken makine öğrenmesi ve veri madenciliğinin tedarik zinciri problemlerine uygulanmaları ve ilgili çözüm yolları konusunda deneyim kazanacaklardır.

2244 Sanayi Doktora programı çerçevesinde adaylara aşağıdaki imkanlar sağlanacaktır.

• 4500 TL doktora bursu
  • 1500 TL Kadir Has Üniversitesi Bursiyer Yaşam Desteği
  • TÜBİTAK tarafından belirlenen başarı kriterlerini yerine getirmeleri şartıyla akademik çalışmalarını 6 ay yurt dışında devam ettirme şansı
  • Doktoralarını tamamlamalarının akabinde çalışacakları firmaya 3 yıl süreyle istihdam desteği,

Başvuracak adayların üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik, Matematik Mühendisliği vb. alanlarında lisans ve (tercihen) yüksek lisanslarını başarılı bir şekilde tamamlamış olmaları beklenmektedir.

Daha detaylı bilgi için mustafa.hekimoglu@khas.edu.tr. Başvuruların Dr. Öğr. Üy. Mustafa Hekimoğlu’na aşağıdaki dokümanlarla birlikte yapılması gerekmektedir.

• Özgeçmiş
  • 1 adet referans