07.06.2021 17:35

TÜBİTAK 1001 Projesi Yüksek Lisans Bursiyeri İlanı

TÜBİTAK 1001 programı çerçevesinde desteklenen ve Kadir Has Üniversitesi'nde yürütülecek "Gelecek Nesil İletişim Sistemleri İçin Zaman-Frekans Yayılımlı Seyrek Kodlu Çoklu Erişim" başlıklı projede çalışmak üzere, Kablosuz Haberleşme Araştırmaları grubuna katılacak yüksek lisans bursiyerleri arıyoruz.

Yüksek lisans bursiyerleri, tez çalışmalarını Kadir Has Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Serhat Erküçük, Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Şadi ve Dr. Öğr. Üyesi Tunçer Baykaş danışmanlığında yürütecek ve 30 ay boyunca proje çerçevesinde destekleneceklerdir. TÜBİTAK projesi kapsamında görev alacak yüksek lisans bursiyerlerine Kadir Has Üniversitesi’nin ek desteğiyle aylık 4000 TL burs ödemesi yapılacaktır.

Ön başvurular ve detaylı bilgi için: serkucuk@khas.edu.tr

KHAS Lisansüstü programları için son başvuru tarihi: 11 Haziran 2021