STK CLINIQUE: STK’LAR İÇİN ÇATIŞMA ÇÖZÜMÜ VE MÜZAKERE - 2 NİSAN 2019

STK’LAR İÇİN ÇATIŞMA ÇÖZÜMÜ VE MÜZAKERE EĞİTİMİ

Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları Merkezi (CIES) tarafından yürütülen STK Clinique eğitimleri ‘STK’lar için Çatışma Çözümü ve Müzakere’ ile devam ediyor. Eğitim, 2 Nisan 2019 tarihinde verilecek.

Eğitimin ilk kısmında; Conflictus Eğitim ve Danışmanlık’tan Eğitmen ve Kurucu Ortak Elif Kalan, Çatışma Çözümü’ne bir giriş yapacak. Bu bölümde, çatışma ve çözüme dair temel yaklaşımlardan ve analiz yöntemlerinden bahsedilecek. İkinci bölümde, müzakerenin temelleri, interaktif bir oyun ile işlenecek.

STK Clinique, STK çalışanları, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin bilgi ve becerilerini güçlendirmeyi hedefliyor ve bu grupların katılımını teşvik ediyor. ‘‘STK’lar için Çatışma Çözümü ve Müzakere’’ eğitimi, Kadir Has Üniversitesi'nde verilecek. Bu, 23. STK Clinique eğitimi olacak.

STK Clinique Nedir?

Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları Merkezi tarafından oluşturulan STK Clinique, ayda ortalama iki defa sivil toplum çalışmalarını desteklemek üzere eğitimler düzenliyor. Bir gün süren eğitimler, sivil toplum kuruluşlarının hızla değişen dünyaya uyum süreçlerine destek olmayı amaçlıyor. STK Clinique, sivil topluma gönül vermiş gençlerin bilgiyle donanmalarını, becerilerini güçlendirmeyi ve karar alma süreçlerine daha etkin katılım sağlamasını hedefliyor. Eğitim konuları hem ülkemizde hem de dünyadaki güncel gelişmelere ve temelde STK’ların aktif rol oynadığı alanlara odaklanıyor.

‘İyi Yönetişimi Yakalamak: Sivil Toplum ve Gençliğin Güçlenmesi’’ projesi  kapsamında düzenlenen eğitimler, katılımcılar ve eğitimciler için bir diyalog platformu yaratıyor. STK Clinique programları bunun yanı sıra kendini yenileyen, deneyimli eğitmenlerle tanışma, onların  bilgi ve vizyonlarından ilham alma fırsatı sunuyor.

BAŞVURU İÇİN: https://goo.gl/forms/50c8lvsCNZX2bSmM2

Son Başvuru Tarihi: 25 Mart 2019