05/25/2015 - 16:43
Reklamcılık Bölümü Öğrencilerinin Yeni Başarısı
Reklamcılık Bölümü öğrencileri Yiğit Korkmaz ve Oytun Yönyüksel Arçelik’in “BEN YAPSAM” başlıklı Gençlerarası Yaratıcılık Yarışması’nda film kategorisinde “Mutsuz Kurye” filmiyle birinci, Can Aykan Mehdigil ise ilan kategorisinde “Lahmacun ve pizza yapan Arçelik fırın” adlı çalışmasıyla üçüncü oldu.
Yiğit Korkmaz ve Oytun Yönyüksel birincilik ödülü olan Cannes Reklam Festivali’ne katılım için hazırlıklarını yapıyorlar. Can Aykan Mehdigil ise ödül olarak verilen Grundig Ses Sistemi’ni Reklam Atölyesi’ne hediye etti.

Arçelik’in “BEN YAPSAM” başlıklı Gençlerarası Yaratıcılık Yarışması reklamcılıkla ilgilenen, reklam ajanslarında çalışan, reklamcılık okuyan 28 yaşına kadar olan herkese açık bir yarışma.
Yarışmaya katılan yüzlerce genç reklamcı ve reklamcı adayı arasında bu başarıyı kazanan öğrencilerimizi ve onları yetiştiren hocalarımızı kutluyoruz.