09.04.2021 17:28

KHAS Yönetim Bilişim Sistemleri Okulu

Lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiğimiz KHAS Yönetim Bilişim Sistemleri Okulu, 14 Nisan’da 16.30-18.15 saatleri arasında düzenleniyor. Özellikle siber güvenlik, siber zorbalık, yapay zeka, e-ticaret, bilişim gibi konulara ilgi duyan lise öğrencileri için planlanan etkinlik Prof. Dr. Hasan Dağ’ın ‘Siber Zorbalık ve Siber Savunma Sanatı’ dersi ile başlıyor. Doç. Dr. Mehmet Aydın’ın ‘Sosyal Medyaya “MIS” Açısı’ başlıklı dersiyle devam edecek etkinlik Dr. Öğretim Üyesi Fatih Yetkin’in, ‘Makineler Neyi Öğrenebilir? Yapay Öğrenme ve Gündelik Uygulamaları’ dersi ile sona erecek.

KHAS Yönetim Bilişim Sistemleri Okulu etkinliğimize katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verilecektir. Ayrıca etkinlik sonunda gerçekleştirilecek performans değerlendirmesine katılan ve değerlendirme sonucunda ilk 3’te yer alan 12. sınıf öğrencileri ise özel akademik ödülün sahibi olacaklardır. (Özel Akademik Ödül kapsamında öğrenciler, 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde üniversitemiz Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümümüze yerleşmeleri durumunda ilave % 10 burs ile ödüllendirileceklerdir.)

Başvuru ve kayıt için: https://form.khas.edu.tr/online-tanitim-formu/khas-yonetim-bilisim-sistemleri-okulu/