01/13/2017 - 18:38
Khas Hukuk Fakültesi Avrupa’ya Akademik Gezi Düzenliyor

Khas Hukuk Fakültesi, 07-12 Mart 2017 tarihleri arasında Avrupa Adalet Divanı (Luxembourg/Luxembourg), Avrupa Konseyi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (Strasbourg/France) ve Alman Anayasa Mahkemesi’ni (Karlsruhe/Germany) kapsayan bir akademik gezi düzenliyor. İlgili akademik gezinin gerçekleşmesi için yapılan fizibilite çalışması çerçevesinde uçak biletleri, konaklama (iki kişilik odada tek kişi), yurtdışı ülkeler/şehirlerarası transferler, yurtdışı çıkış harcı, seyahat sigortasını içeren gezi masraflarının, vize ücretleri ile kişisel harcamalar hariç, yaklaşık 800 - 900 Euro'dur. Bu kapsamda ilgilenen öğrencilerin 30 Ocak 2017 Pazartesi gününe kadar e-mail yoluyla ile Dr. Nilay ARAT (nilay.arat@khas.edu.tr) ve Araş. Gör. Aslı TOPUKCU’ya (atopukcu@khas.edu.tr) başvurmaları gerekmektedir. Başvurular sonrasında akademik geziye katılanların listesi oluşturularak ilan edilecek ve acenteye (Eventtime Travel: http://www.eventtime.com.tr/ ) katılımcı listesinin bilgileri iletilerek gezi ücretinin yarısının ödenmesi gerekecektir.

Başvuru Takvimi

30 Ocak 2017     : E-mail ile yapılacak başvuruların son günü

1 Şubat 2017      : Gezi grubunun oluşturulması ve ilan edilmesi

3 Şubat 2017      : Gezi grubunun acenteye bildirilerek ücretlerin ½’sinin ödenmesi