Kadir Has Üniversitesi UEFA Futbol Hukuku Programı'nın akademik ortağı oldu!

Soldan Sağa: Dr. Levent Bıçakcı, Gianni Infantino (UEFA), Enrique Arnaldo Alcubilla (Rey Juan Carlos Üniversitesi) ve Jacopo Tognon (Padova Üniversitesi)

Kadir Has Üniversitesi ile Avrupa Futbol Konfederasyonları Birliği UEFA arasında imzalanan anlaşma ile Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi Ekim 2015'te başlayacak ve ilk defa düzenlenecek olan UEFA Futbol Hukuku Programı'nın 'lider akademik ortağı' oldu.

Dört modülden oluşacak ve Eylül 2016'ya kadar sürecek olan programın diğer akademik ortakları ise Padova Üniversitesi (İtalya) ve Rey Juan Carlos Üniversitesi (İspanya) olmuştur.

Programın eğitim dili İngilizce olup ilk modül Ekim 2015'te Kadir Has Üniversitesi Kadir Has Kampüsü'nde gerçekleştirilecektir.

Programın içeriği, başvuru koşulları ve diğer detaylı bilgiler için UEFA Futbol Hukuku Programı sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.