02/10/2021 - 16:48
İletişim Fakültesi-Lisans Öğrencisi Proje Bursiyeri İlanı

Avrupa Araştırma Komisyonu (ERC) Başlangıç Hibeleri Programı tarafından desteklenen ve Dr. Rüstem Ertuğ Altınay tarafından yürütülen “Ulusal Abjeksiyonu Sahnelemek: Türkiye ve Diyasporalarında Tiyatro ve Siyaset” başlıklı araştırma projesine Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi lisans öğrencisi bir bursiyer alınacaktır.

• Başvuru için son tarih 17 Şubat 2021’dir.
• Pozisyon başlangıç tarihi 1 Mart 2021’dir.
• Bursiyerin projeye görsel tasarım, sosyal medya iletişimi, etkinlik düzenleme ve temel bilimsel araştırma alanlarında destek vermesi beklenmektedir.
• Projede azami çalışma süresi 12 aydır.
• Burs miktarı lisans öğrencisi için yaşam desteği dahil net 1000 TL/AY olarak belirlenmiştir.
• Başvurular, Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi tüm adaylara açıktır.

Başvuru için gereken belgeler:
1. Özgeçmiş
2. Kendinizi ve projede neden çalışmak istediğinizi açıklayan bir niyet mektubu
3. Portfolyo

Başvuru belgelerinin 17 Şubat 2021 tarihine kadar eksiksiz olarak erc2020@khas.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.