24.03.2021 19:14

İç Mimarlık Atölyesi: “Odana Kahramanının Kimliğini Giydir!”

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün düzenlediği “Odana Kahramanının Kimliğini Giydir!” Atölyesi, 1 Nisan’da 16.00 – 17.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Atölye kapsamında katılımcıların mekâna yansıtmak istedikleri kahramanlarının kimliklerini yazı, grafik ve çizimlerle tanımlayarak bunları iç mimari elemanlarla soyutlayarak mekâna tercüme etmeleri isteniyor.

Katılım formu için: Online Etkinlik Katılım Formu (khas.edu.tr)

Katılımcıların atölye boyunca geliştirecekleri tasarımlara dair üretecekleri çizim, kolaj ve maketleri çeşitli açılardan fotoğraflamaları ve bu maketi çok kısa bir video ile belgeleyerek atölye çalışması sonrasında üniversitemize e-posta yoluyla yollamaları beklenmektedir. Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü öğretim üyelerince değerlendirilerek en başarılı bulunan tasarımlara Özel Akademik Ödül verilecektir.

Atölye için katılımcıların aşağıdaki malzemeleri yanında bulundurması istenmektedir:
Odanızın kroki çizimi
Odanızın fotoğrafları
Seçilen kahramanın görselleri
A3 çizim kağıtları
Kurşun kalem, renkli boya kalemleri
3mm maket kartonu, 1 mm gri mukavva, 1mm oluklu mukavva,
Renkli fon kartonu Metal Cetvel, Maket bıçağı, maket altlığı, peligom yapıştırıcı