Futbolda Cinsel Şiddetle Mücadele Paneli ve Kitap Lansmanı

Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği'nin Spor Çalışmaları Merkezi'nin ev sahipliğinde ve Heinrich Böll Stiftung Derneği'nin desteğiyle 16 Ekim 2018 Salı günü düzenleyeceği "Futbolda Cinsel Şiddetle Mücadele: Davalar ve Güncel Gelişmeler" paneline ilgilenen herkes davetlidir.

Panelin ardından gerçekleştirecek kitap lansmanında Mayıs 2017'de Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi evsahipliğinde düzenlenen "Futbolda Cinsel Şiddet ve Cinsiyet Ayrımcılığı Sempozyumu"nun kitabı katılımcılarla paylaşılacaktır.

Bu etkinlik FARE Network'un futbolda ayrımcılığa karşı farkındalık yaratmak için her yıl oluşturduğu #FootballPeople kampanyası kapsamında düzenlenmektedir.

Kadir Has Üniversitesi Kadir Has Kampüsü Galata Salonu'nda düzenlenecek ve Emir Güney'in moderatörlüğünü yapacağı panele Av. Aysu Melis Bağlan, Hilal Esmer ve Öğr. Üyesi Dr. İdil Elveriş konuşmacı olarak katılacaktır.

#FootballPeople kampanyası bu yıl 11-25 Ekim tarihleri arasında, bir çok ülkede eş zamanlı olarak yürütülmektedir. Türkiye'den kampanyaya katılan diğer grupları bu linkte bulabilirsiniz: http://farenet.org/countries/turkey/?page_parent_id=39857

Etkinliğe ücretsiz online kaydınızı gerçekleştirmek için son tarih: 16 Ekim Salı, 12:00.

(KAYITLARIMIZ KAPANMIŞTIR. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.)

ETKİNLİK PROGRAMI

18:30-20:00 Panel: Futbolda Cinsel Şiddetle Mücadele: Davalar ve Güncel Gelişmeler

Moderatör: Emir Güney

Av. Aysu Melis Bağlan – ‘Tarafsız’ ve ‘bağımsız’ bir hayal: Spor hukuku