Afganistanbul'a Afsad'dan da Ödül

Üniversitemizin Kurumsal Fotoğrafçısı Ulaş Tosun’un yönetmenliğini, İletişim Fakültesi - Radyo, Televizyon ve  Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencisi Kaan Karataş ve Reklamcılık Bölümü 4. sınıf öğrencisi Barış Demirdelen’in  yardımcı yönetmenliğini, Radyo, Televizyon ve  Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencisi Melih Kaymaz’ın kurgusunu yaptığı “Afganistanbul” adlı belgesel film, Afsad 2. Uluslararası Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü’ne layık görülmüştür.

Çok sayıda festivalde finalist olarak vizyona giren  ‘Afganistanbul’ daha önce  Marmaris Uluslararası Kısa Film Festivali’nde “En iyi Belgesel Ödülü”  ve Romanya’da düzenlenen BUZZ CEE – Buzău International Film Festivali’nde de “En İyi Kısa Belgesel Ödülü” almıştı.