06/20/2020 - 01:02
2244 Sanayi Doktora Programına Doktora Bursiyeri Başvuruları Alınıyor

TUBITAK tarafından ülkemiz sanayi kuruluşlarının yetişmiş doktoralı işgücünü ihtiyacını karşılamak üzere başlatılan 2244 Kodlu Sanayi Doktora Programı çerçevesinde, Kadir Has Üniversitesi, D FAST Dağıtım Hizmetleri ve Lojistik A.Ş. (HepsiJET) ortaklığında Sanayi Doktora programı için başvurular toplanmaya başlanmıştır.

Programa katılacak adaylar Kadir Has Üniversitesi’nde taşımacılık operasyonları optimizasyonu üzerine (uygulamaya dönük) doktora tezlerini gerçekleştirirken uygulamadaki problemler ve çözüm yolları konusunda deneyim kazanacaklardır.

2244 Sanayi Doktora programı çerçevesinde adaylara aşağıdaki imkanlar sağlanacaktır.

• 4500 TL doktora bursu
  • 1500 TL Kadir Has Üniversitesi Bursiyer Yaşam Desteği
  • TÜBİTAK tarafından belirlenen başarı kriterlerini yerine getirmeleri şartıyla akademik çalışmalarını 6 ay yurt dışında devam ettirme şansı
  • Doktoralarını tamamlamalarının akabinde çalışacakları firmaya 3 yıl süreyle istihdam desteği,

Başvuracak adayların üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik, Matematik Mühendisliği vb. alanlarında lisans ve (tercihen) yüksek lisanslarını başarılı bir şekilde tamamlamış olmaları beklenmektedir.

Daha detaylı bilgi için fsamanlioglu@khas.edu.tr. Başvuruların Doç. Dr. Funda Samanlıoğlu’na aşağıdaki dokümanlarla birlikte yapılması gerekmektedir.

• Özgeçmiş
  • 1 adet referans