2015 Mezunlar Günü 24 Mayıs'ta Düzenlendi

Spor Çalışmaları Merkezi'nin 2014/2015 akademik yılında düzenlediği "Spor Hukuku ve Yönetimi Sertifika Programı" ve "Spor İletişimi Sertifika Programı"ndan mezun olan öğrenciler 24 Mayıs Pazar günü düzenlenen 2015 Mezunlar Günü'nde sertifikalarını aldılar.

Spor Hukuku ve Yönetimi Sertifika Programı'ndan 30 öğrenci, Spor İletişimi Sertifika Programı'ndan ise 60 öğrenci eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandılar.

Spor Çalışmaları Merkezi Müdürü Emir Güney ve Spor İletişimi Sertifika Programı Koordinatörü Bağış Erten'in açılış konuşmalarının ardından geçilen törende eğitmenlerimizden Dr. Levent Bıçakcı, Av. Mert Yaşar ve Gökhan Özer sene sonu sınavında başarılı olan katılımcılara sertifikalarını takdim ettiler.

Sertifika töreninin ardından "Nohut-Pilav-Networking" etkinliğine geçildi. Yeni mezunlarımız Nohut-Pilav eşliğinde programlarımızın eski mezunları ve törene katılan eğitmenlerimizle sohbet etme imkanı buldular.

Toplu fotoğraf çekimlerinin ardından 2015 Mezunlar Günü sona erdi.