Öğrenci yurt başvurusu Üniversite kaydınızı gerçekleştirdikten sonra yurt masasında yapılmaktadır. Yurt kayıtları kampüse gelerek yapılmaktadır. Kontenjan olması halinde kayıt işlemleriniz gerçekleştirilecektir. Kontenjan dolu ise bölgedeki özel yurt işletmeleri ile ilgili iletişim bilgileri yurt masasından temin edilebilir.

Yurt başvurunuzu gerçekleştirmek için linkte yer alan formu doldurmanız gerekmektedir. Başvurunuzun kabulü durumunda 23.08.2019 tarihine kadar formda vermiş olduğunuz iletişim bilgilerinden tarafınıza bilgi verilecektir.

Kontenjanların dolması durumunda özel yurt işletmeleri ile ilgili iletişim bilgileri seckin.duyar@khas.edu.tr adresine mail atılarak talep edilebilir.

Yurt kontenjanlarında yerleşim önceliği her sene olduğu gibi ÖSYM yerleştirmesinde barınma bursunu hak etmiş öğrencilere verilmektedir. Bu sebeple Formu doldurmuş olmanız kaydınızın kesinleştiği anlamına gelmemektedir.

Not: Kontenjan dahilinde başvurusu kabul edilen öğrencilerimizden, (mail yolu ile ) iletilen hesap bilgisine ön ödeme yapmaları istenecektir. Verilen süre içinde ödemesini gerçekleştirmeyen öğrencimizin kayıt işlemi sonuçlandırılmayacak ve yedek listedeki (başvuru sırasına göre belirlenen) öğrenciye kayıt hakkı sağlanacaktır.

Başvuru Formu