Değerli Öğrencimiz,

Avrupa’da veya dünyanın başka bir ülkesinde değişim öğrencisi olmak, farklı eğitim modelleri görmek, farklı kültürlerle tanışmak, gezmek, hayallerinizi gerçekleştirmek, ağınızı genişleterek özgeçmişinize katkı sağlamak ister misiniz? Öyleyse, Erasmus ve Değişim Ofisi olarak 2 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştireceğimiz “First Study Abroad Fair” tam size göre.

Daha önce bu programlardan faydalanmış olan öğrencilerimiz, anlaşmalı olduğumuz kurumlardan gelen buradaki Erasmus ve Değişim öğrencilerimiz ve bizler deneyimlerimizi sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Sizleri neler beklediğini görmek için ekte yer alan posterden detaylı bilgiye erişebilir aklınıza takılan bir soru var ise bize her zaman email yolu ile ulaşabilirsiniz.

Sen de katıl hayallerini gerçekleştirme fırsatını sen de yakala!

“1st Study Abroad Fair”