Etkinlik Ofisi

Üniversite bünyesinde yapılan tüm öğrenci odaklı ve akademik toplantılarda koordinasyonu sağlamak, üniversite dışından gelen talepleri takip etmek, yapılan etkinliklerde ikram organizasyonunu ve üniversitede yer alan salon, sınıf kiralamalarını organize etmek.

Binnaz KaralıEtkinlik Ofisi Uzmanı

Binnaz Karalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Elektronik Haberleşme bölümünü bitirdi ardından 2007 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü, 2013 yılında Sabahattin Zaim Üniversitesi Eğitim, Yönetim ve Denetim alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 1998 - 2007 yılları arasında eğitim sektöründe Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2007 yılından bu yana Kadir Has Üniversitesi’nde “Yüksekokullar Tanıtım Uzmanı” olarak görev yapmaktadır. Çeşitli kurum ve kuruluşların sosyal sorumluluk projelerinde ve sürdürülebilir yaşam planlarında gönüllü olarak çalışmıştır. Bu birikimini Kadir Has Üniversitesi Selimpaşa Kampüsü’nde vermiş olduğu sosyal sorumluluk derslerinde öğrencilerimizle paylaşmıştır. Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü’ne bağlı Şeyh Zayed Çocuk Yuvası’nda “Bir Dokun Yüreğime” adlı projeyi yürütmüştür. Ve aynı zamanda Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin düzenlediği Sosyal Girişimcilik Akademisi’nin ilk mezunlarındandır.

bkarali@khas.edu.tr
0 (212) 533 65 32/1226

Murat Karakoç

Personel

Murat Karakoç

1976 Tokat doğumlu Karakoç, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Zile Meslek Yüksek Okulu Motor Bölümünden mezun oldu.  4 yıl güvenlik görevlisi olarak çalıştıktan sonra 2004 yılından itibaren Kadir Has Üniversitesi’nde itfaiyeci ve bahçivan olarak çalıştı.  2011 yılında  Etkinlik Koordinatörlüğü birimine dahil olup, üniversitedeki tüm salonlardan ve etkinlik akışından sorumludur.

Sertifikalar; İBB Kocasinan İtfaiye Amirliği İtfaiye Sertifikası, İBB İsmek Bilgisayar Sertfikası, İBB Park Bahçeler Müdürlüğü Bahçivanlık Sertifikası