International Sub-Saharan Migrations to and through Turkey, and ICTs

Cezayir Toplantı Salonları, Beyoğlu + Zoom

Siyah Afrika’dan Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden başka ülkelere göç ve bilgi / iletişim teknolojilerinin uluslararası göçe etkisi konularındaki “International Sub-Saharan Migrations to and through Turkey, and ICTs” başlıklı konferans 19-20 Mayıs tarihlerinde düzenleniyor.

Avrupa, Afrika ve Türkiye üniversitelerinden ve bilimsel kurumlarından gelen araştırmacıların katılımıyla Beyoğlu Galatasaray’daki Cezayir Toplantı Salonlarında gerçekleşecek olan etkinliği, TÜBİTAK Uluslararası Lider Araştırmacılar Programı bursuyla Kadir Has Üniversitesi’nde ağırladığımız Prof. Dr. Mahir Şaul, İsviçre’deki Neufchâtel Üniversitesi’nden Dr. İbrahim Soysüren ile birlikte organize ediyor.

Etkinliği online takip etmek için [email protected] adresi ile iletişime geçebilirsiniz

Konferans programını incelemek için tıklayınız.

Beyaz Güvercinler Burs Programı Lise Öğretmenleri ve 12. Sınıf Öğrencileri Buluşması