Yeşil_İz Konferansları-6: Gökşen Şahin ve Mahir Ilgaz

Zoom

“Avrupa Yeşil Mutabakatı: Türkiye İçin Tehdit ve Fırsatlar, Uluslararası Kapsamlı ve Dinamik Genel Denge Analizi” başlıklı TÜBİTAK projemiz kapsamında kurulan Yeşil_İz İklim Krizi ve Avrupa Yeşil Mutabakatı İzleme Merkezi‘nin başlattığı etkinlik serisinin yeni konukları, Gökşen Şahin (Kıdemli Proje Yöneticisi, Cambridge Institute for Sustainability Leadership) ve Mahir Ilgaz (Küresel Kampanyalar Koordinatörü, 350.org) olacak.

“Ukrayna-Rusya Savaşı ve Küresel Enerji Krizi Eşiğinde Avrupa Yeşil Mutabakatı” başlıklı konferansı 19 Mayıs Perşembe günü saat 17:00-18:30 arasında Zoom üzerinden takip edebilirsiniz.

Yeşil_İz Konferansları, Kadir Has Üniversitesi Yeşil_İz Platformu ile Sürdürülebilir Ekonomi ve Finans Araştırmaları Derneği (SEFİA) ortak etkinliğidir.

International Sub-Saharan Migrations to and through Turkey, and ICTs