KHAS Küresel Ekonomi Politik Seminerleri: Matias Vernengo

21 Aralık 2022
Zoom

Kadir Has Üniversitesi Ekonomi Bölümü, “KHAS Küresel Ekonomi Politik Seminerleri” başlıklı bir seriye ev sahipliği yapıyor. Bu etkinlik serisi, neoliberal küreselleşme sonrası dünya ekonomisindeki gelişmeleri analitik yönden irdeleyecek ve “sadece dünyamızı anlamakla yetinmeyen, onu değiştirmeyi de amaçlayan” uluslararası düzeyde uzman davetli sosyal bilimciler tarafından yürütülüyor. Program boyunca iklim krizi ve yeşil dönüşüm; cinsiyet, etnik köken ve her alanda sosyal dışlanma ve eşitsizlik; küresel emek piyasaları; finansallaşma ve küresel kapitalizmin 21. yüzyılı konuları tartışmaya açılıyor.

Serinin 21 Aralık Çarşamba günkü etkinliğinin konuğu, Bucknell Üniversitesi’nden Prof. Matias Vernengo olacak. Prof. Vernengo’nun “Inflationary Puzzle” başlıklı konuşmasını, Türkiye saati ile 20:00’de Zoom üzerinden takip edebilirsiniz.

Zoom ID: 857 9416 1040

Enerji Forumu: Dr. John Bowlus