Dünya Futbolunda Hukuk ve Yönetişim Konferansı

7 Mart 2015
Cibali Salonu

Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi 2014/2015 akademik yılı etkinlikleri dahilinde ‘Dünya Futbolunda Hukuk ve Yönetişim Konferansı‘nı düzenledi.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Uluslararası Futbol Konfederasyonları Birliği (FIFA) ve İngiltere’nin Spor Yönetimi alanında bir numaralı üniversitesi olan Loughboroguh Üniversite’sinden konukların sunum yaptığı konferans 7 Mart 2015tarihinde üniversitenin Fatih’te bulunan Kadir Has Kampüsü’nde düzenlendi.

Dr. Levent Bıçakcı’nın açılış konuşmasının ardından sırasıyla UEFA Tahkim Kurulu Başkanı Pedro Tomas Marquez, UEFA Disiplin ve Dürüstlük Birimi Başkanı Dr. Emilio Garcia Silvero, FIFA Oyuncu Statüleri ve Transferleri Departmanı Başkanı Omar Ongaro ve Loughborough Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Borja Garcia Garcia sunum yaptılar.

Bu etkinliğin amacı, UEFA ve FIFA gibi Avrupa ve Dünya futbolunu regülen eden iki birimin en güncel hukuk ve yönetişim prosedürlerini en yetkin ağızlardan katılımcılarla paylaşmaktır.

Kayıt Linki

Online kaydını gerçekleştirip konferansa katılan herkese etkinliğin sonunda katılım sertifikası verilecektir.

Konferans dili İngilizce olacak ve simultane tercüme hizmeti sağlanacaktır

Detaylı Bilgi için;

Spor Çalışmaları Merkezi