DESIGNHUB-IST: Kurumsal İnovasyon Yönetimi Eğitimi

11 Ocak 2023
E Blok

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi yürütücülüğünde faaliyetlerine devam eden DESIGNHUB-IST Tasarım, Uygulama ve Eğitim Merkezi, “Kurumsal İnovasyon Yönetimi” eğitimi düzenliyor.

Etkinlik 11 Ocak Çarşamba xx-xx arasında Kadir Has Üniversitesi E Blok’ta gerçekleşecek. DESIGNHUB-İST  danışmanlarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Enşici’nin vereceği eğitimde İnovasyon/Yenilik nedir?, İnovasyon Türleri ve Temel İlkeleri, İnovasyon Kaynakları, Kurumsal İnovasyon Vizyonu ve Stratejisinin Oluşturulması, Kurumsal İnovasyon Kültürünün Oluşturulması, İnovasyon Proje Yönetimi İnovasyon Portfolyo Yönetimi gibi konular anlatılacak. Yüz yüze düzenlenecek eğitime katılım ücretsizdir.

Eğitime katılmak için DESIGNHUB-IST platformuna kaydolmak gerekmektedir. Kayıt için lütfen tıklayınız. Platforma daha önceden kayıt olanların [email protected] veya [email protected] adresine etkinliğe katılım durumları ile ilgili e-posta atmaları yeterlidir.

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “DESIGNHUB-İST Tasarım, Eğitim ve Uygulama Merkezi” Projesi kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği İstanbul Kalkınma Ajansı veya Kalkınma Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamakta olup içerik ile ilgili tek sorumluluk yararlanıcıya aittir.

DESIGNHUB-IST: Yaratıcı Endüstrilerde Tasarımın Rolü – Uluslararası Panel ve Çalıştay