DESIGNHUB-IST: Binalarda Ses Yalıtımı ve Güncel Uygulamalar Semineri

KHAS Cibali Kampüsü E Blok + Zoom

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi yürütücülüğünde faaliyetlerine devam eden DESIGNHUB-IST Tasarım, Uygulama ve Eğitim Merkezi, proje iştirakçisi Türk Akustik Derneği ile birlikte “Binalarda Ses Yalıtımı ve Güncel Uygulamalar” başlıklı bir seminer düzenliyor.

Konca Şaher, Ayça Şentop Dümen ve Hakika Sezgin‘in vereceği seminer 29 Eylül Perşembe 10:00-17:00 arasında Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü E Blok’ta düzenlenecek. Semineri Zoom üzerinden de takip edebilirsiniz.

Zoom ID: 822 6953 8744 Parola: 763916

Seminere katılmak için DESIGNHUB-IST platformuna kaydolmak gerekmektedir. Kayıt için lütfen tıklayınız

Sorularınız için [email protected] veya [email protected] adreslerine e-posta gönderebilirsiniz.

DESIGNHUB-IST: Dijital Tasarım Semineri