CCLLAB İklim Değişikliği ve Hukuk Seminerleri – Prof. Dr. Douglas Kysar

6 Şubat 2023
Zoom

Kadir Has Üniversitesi İklim Değişikliği ve Hukuk Laboratuvarı (CCLLAB)’in “İklim Değişikliği Davaları”na ilişkin özel serisi Şubat ayında Prof. Dr. Douglas Kysar’ı, “İklim Değişikliği Davaları: Geçmiş, Bugün ve Gelecek” başlıklı sunumuyla ağırlıyor.

Prof. Kysar, Yale Hukuk Fakültesi’nde Joseph M. Field’55 Hukuk Profesörü ve Hukuk, Etik ve Hayvanlar Programı’nın fakülte eş direktörüdür. Öğretim ve araştırma alanları arasında haksız fiil, hayvan hukuku, çevre hukuku, iklim değişikliği, ürün sorumluluğu ve risk düzenlemesi yer almaktadır. Kysar daha önce Cornell Hukuk Fakültesi’nde öğretim üyesiydi. Lisans derecesini 1995 yılında Indiana Üniversitesi’nden, J.D. derecesini ise 1998 yılında Harvard Hukuk Fakültesi’nden almıştır. Hukuk fakültesini takiben, Massachusetts Bölgesi için Birleşik Devletler Bölge Mahkemesi’nden Sayın William G. Young’ın katipliğini yapmıştır.

Zoom ID: 853 2439 4465  Şifre: 588636

İngilizce gerçekleştirilecek olan etkinlik herkese açıktır. Katılım için kayıt zorunlu olmamakla birlikte katılımınızı ccllab@khas.edu.tr adresine bildirmenizden mutluluk duyarız.

Lise Çağındaki Genç Erkekler için e-Gen (Eşitlik Kuşağı) Modülü El Kitabı Tanıtım Toplantısı

Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.