KHAS Reklamcılık Bölümü’ne Ödüller Yağıyor!

Bu sene de KHAS Reklamcılık Bölümü tüm reklamcılık yarışmalarına KHAS damgasını vurdu.

Reklamcılık Bölümü mezunu öğrencilerimiz; Can Akalın, Semih Türkmen, Özge Nur Özünal Kocabaşoğlu ve öğretim görevlimiz Arda Erdik hazırladıkları projelerle göğsümüzü bir kez daha kabarttı.

Tribal Worldwide’ın ajans başkanı ve kreatif direktörü olan öğretim görevlimiz Arda Erdik ve ekiplerinin sene içerisinde hayata geçirdiği projeler; 10 Felis, 17 Başarı Ödülü ve 1 Bronz Effie kazandı.

Wunderman Thompson reklam ajansında çalışan, 2013 yılı mezunumuz Semih Türkmen, Bepanthol ve Yumoş markaları için hazırladığı projeler ile Felis’ten 11 ödül (7 Felis, 4 Başarı ödülü), MMA’dan ise 4 Gold ödül ile döndü. Aynı zamanda Wunderman Thompson’da yine MMA Smarties’te “Yılın Kreatif Ajansı” seçildi.

Isobar Türkiye reklam ajansında reklam yazarı olarak çalışan, 2017 mezunumuz Can Akalın, Nescafé Classic için hazırlamış olduğu “Sabahları Sen Kimsin?” projesiyle Effie’den 1 Bronz, Nescafé Keyf-i Türk Faladdin projesiyle Felis’ten 3 Felis ve L.O.L. Surprise için hazırlamış olduğu “Değiş Tokuş Şenliği” ile Dpid (Doğrudan Pazarlama) Yarışması’nda 2 kategoride ikincilik, 1 kategoride üçüncülük ödülü kazandı. Isobar Türkiye ise MMA Smarties tarafından “Yılın Dijital Ajansı” seçildi.

Note Cosmetic’te Asistant Brand Manager olarak çalışan 2017 mezunumuz Özge Nur Özünal Kocabaşoğlu, Zen Pırlanta “İçimden Geldi” projesiyle Bronz Effie Ödülü kazandı.

Mezun öğrencilerimizi ve Arda Hocamızı kutluyor, kendileriyle gurur duyuyoruz. Gelecek yeni başarılarını dört gözle ve heyecanla bekliyoruz.

KHAS Department of Advertising made KHAS’ mark in all advertising contests this year too.

Our graduate students Can Akalın, Semih Türkmen, Özge Nur Özünal Kocabaşoğlu and academic staff Arda Erdik from the Department of Advertising did credit to us once more with the project they prepared.

The project carried out by our academic staff Arda Erdik, Agency chairman and creative director of the Tribal Worldwide, and his teams during the year were awarded with 10 Felis, 17 Success Awards and 1 Bronze Effie.

Working at Wunderman Thompson advertising agency, our 2013 graduate Semih Türkmen received 11 awards (7 Felis, 4 Success awards) from Felis, and 4 Golden awards from MMA with the projects he prepared for the brands Bepanthol and Yumoş. Also, Wunderman Thompson was selected as the “Creative Agency of the Year” again by MMA Smarties.

Working as ad copywriter at Isobar Turkey advertising agency, our 2017 graduate Can Akalın received 1 Bronze from Effie with the project “Sabahları Sen Kimsin? / Who Are You in the Morning?”. he prepared for Nescafé Classic, 3 Felises with the Nescafé Keyf-i Türk Faladdin project and ranked second in 2 categories and third in 1 category with “Değiş Tokuş Şenliği / Exchange Festival” he prepared for L.O.L. Surprise during the Dpid (Direct Marketing) Contest. Isobar Turkey has been selected as the “Digital Agency of the Year” by MMA Smarties.

Working as Asistant Brand Manager in the Note Cosmetic, our 2017 graduate Özge Nur Özünal Kocabaşoğlu received the Bronze Effie Award with the project Zen Pırlanta “İçimden Geldi”.

We congratulate our graduate students and Academic Arda and are proud of them. We excitedly look forward to hearing about their success in the future.