FabLab -İstanbul Projesi Mal Alım İhalesi

Mal Alımı için İhale İlanı

Kadir Has Üniversitesi - İstanbul Kalkınma Ajansı 2013 Yılı Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik Yaratıcı Endüstrilerin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü’nde FabLab -İstanbul Projesi için Mal Alımı İhalesi açılmıştır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası, Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü, Satınalma ve İdari İşler Müdürlüğü,Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü, Kadir Has Caddesi 34083 Cibali-Fatih / İstanbul, adresinden veya www.istka.org.tr ve www.khas.edu.tr Internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih  11.04.2014 ve saat 14.00 olmalıdır.

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.khas.edu.tr ve www.istka.org.tr yayınlanacaktır.

İhale İlanı

İhale Gazete İlanı