KHAS 2014-2018 Stratejik Planı Mezunlar, Öğrenci Aileleri ve İdari Personel Çalıştayı Gerçekleştirildi

STRAR-Strateji Geliştirme ve Araştırma Koordinatörlüğü tarafından, Kadir Has Üniversitesi’nin 2014-2018 döneminin stratejik planının hazırlanmasına yönelik olarak arama konferansı niteliğinde düzenlenen çalıştay, geniş bir katılımla 22 Mart 2014 tarihinde Cibali’deki merkez kampüste gerçekleştirildi.

Üniversitenin mezunları, öğrenci aileleri ve idari personelinin katılımıyla gerçekleşen çalıştay, STRAR Koordinatörü Prof. Dr. Volkan Ş. Ediger’in çalıştay hakkında bilgilendirme yapmasının ardından, katılımcıların gruplara ayrılmasıyla devam etti. “KHAS’ın önümüzdeki dört yıl boyunca stratejisi ne olmalıdır?” sorusunun yanıtını 3 farklı oturumda arayan katılımcılar, öneri ve tespitlerini çalıştay sonunda düzenlenen ortak oturumda paylaştılar.

Etkinlik, KHAS 2014-2018 Stratejik Planı’yla ilgili çalıştayların sonuncusu niteliğini taşımaktaydı.