‘İstanbul: Yükselen Bir Finans Merkezi’ Paneli

Kadir Has Üniversitesi ve Coventry Üniversitesi ortaklığında gerçekleştirilen ‘İstanbul: Yükselen Bir Finans Merkezi’ Paneli'nde finans konusunda çok değerli isimleri ağırlandı.

Londra The City Bölgesi Yöneticisi ve Finansal/Profesyonel Hizmetler Sektörü Temsilcisi Catherine Fiona Woolf, İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ersin Özince, Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Kemal Yılmaz; Kadir Has Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Zaim’in moderatörlüğünde bir araya geldi.

Adres  : Kadir Has Üniversitesi, Cibali Kampüsü, Galata Salonu

Tarih   : 17 Mart 2014 Pazartesi

Saat    : 14:30

Bloomberg HT İŞ BANKASI YÖN. KUR. BAŞ. ERSİN ÖZİNCE BANKALARIN KARLILIKLARINDAN ÖCE EKONOMİK İSTİKRAR GELİR DEDİ. 18.03.2014