2014 Mezuniyet Töreni duyurusu

MEZUNİYET TÖRENİ DUYURUSU

Üniversitemiz Mezuniyet Töreni 21 Haziran 2014 Cumartesi günü yapılacaktır. Törene 2013-2014 akademik yılı içerisinde mezun olabilecek öğrenciler katılabileceklerdir.

2013-2014 akademik yılı içerisinde mezun olabilecek öğrenciler:

1-      2013-2014 yılı güz ve bahar yarıyılları sonunda ders planında belirtilen tüm dersleri alıp başarılı olan, bitirme projesini tamamlayan ve genel not ortalaması 4.00 üzerinden en az 2.00 ve üzeri olanlar.

2-      Bahar yarıyılı sonunda 1. maddede belirtilen yükümlülükleri yerine getiremediği için, tören tarihinde mezun durumda olmayan öğrencilerden aşağıda belirtilen durumda olanlar törene katılabileceklerdir:

·         Staj zorunluluğu bulunan bölümlerde, tüm derslerini başarmış ancak henüz stajını tamamlayamamış olanlar.

·         Yaz öğretimi veya tek ders sınavı sonucunda mezun olabilecek durumda olanlar (Bitirme projesi dahil olmak üzere, ders planında belirtilen derslerden en fazla 12 kredilik başarısız veya hiç alınmayan dersi bulunanlar).

NOT: Tek ders sınavına girebilmek için ilgili dersin alınıp FF ile başarısız olunması gerekmektedir.

3-      2012-2013 yılı sonunda yapılan Mezuniyet Törenine katılan öğrenciler 2014 Mezuniyet Törenine katılamayacaklardır.

REKTÖRLÜK