Kadir Has Üniversitesi’ne Blackboard Ödülü

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde 28 Kasım 2013 Perşembe günü organize edilen ‘Türkiye Eğitim Liderleri Toplantısı’nda, öğrenme teknolojilerinin gelecek eğilimleri tartışıldı. Gücünü teknolojiden alan öğrenme modelinin avantajlarının vurgulandığı ve kanıtlanmış başarı öykülerinin paylaşıldığı ‘Türkiye Eğitim Liderleri Toplantısı’nda düzenlenen ödül töreninde ‘En İyi Blackboard Kullanıcısı Ödülü’, Kadir Has Üniversitesi adına Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şirin Tekinay’a, Blackboard Türkiye Ülke Müdürü Ali Ertem tarafından verildi.

Yenilikçi vizyonuyla paralel olarak Kadir Has Üniversitesi, dünyadaki üniversitelerin yüzde 72’sinin tercih ettiği Blackboard’un karma eğitim metodolojileri arasında yer alan Blackboard Learn sistemini kullanıyor. Öğrenci-öğretim elemanı iletişimini ve etkileşimini sağlayan bir yönetim çözümü olan Blackboard Learn sisteminin içerisindeki ödev, duyuru, tartışma panosu, wiki, blog gibi öğretime dair pek çok araç; öğrenci- eğitmen sinerjisi için gereken kilit araçları barındırıyor.