Kadir Has'lılara İki "Stratejik" Ödül

Kadir Has'lılara İki

Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Himayesinde Stratejik Araştırmalar Merkezi tarafından verilen 2013 Stratejik Vizyon Ödülü’ne bu yıl bireysel kategoride Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Kadir Has Üniversitesi Öğretim üyesi Mitat Çelikpala da layık görüldü.

Ödül töreni 19 Eylül 2013 tarihinde Ankara’da yapıldı. Törene Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Novruz Memmedov, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen, Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Himayesinde Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin Direktörü Dr. Fərhad Məmmədov, Azerbaycan’ın Türkiye Büyükelçisi Faik Bağırov katıldı ve birer konuşma yaptı. Çok sayıda akademisyen, milletvekili, medya mensubu protokol törene katıldı.

Bu sene ödüle kurumsal olarak Türkiye Dışişleri Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Merkezi, Uluslararası Stratejik Araştırmalar Kurumu ve  Avrasya Araştırmalar Merkezi layık görüldü. Bireysel olarak ödül alanlar ise Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın, Kadir Has Üniversitesi Öğretim üyesi Mitat Çelikpala, Eski Dışişleri Bakanı Hikmet Çetin, Giresun Üniversitesi Rektörü Aygün Attar, Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Çağrı Erhan, Abant İzzet Baysal Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Kamer Kasım, Sabancı Üniversitesi öğretim üyesi Bülent Aras, Balıkesir Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sebahattin Şimşir.