İnci Eviner’in Çalışmaları 13. İstanbul Bienal’inde Sergileniyor

Khas Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. İnci Eviner, Fulya Erdemci’nin küratörlüğünü yaptığı 13. İstanbul Bienal’ine Antrepoda ‘Huzursuzluğun Tasnifi’ ve Rum Okulunda ‘Ortak Eylem Aygıtı:bir etüd adlı çalışmalarıyla katılıyor. Kadir Has Üniversitesi öğrencilerinin çoğunluğunu oluşturduğu, farklı disiplinlerden 35 öğrenciyle, bienal boyunca 15.00-19.00 arası canlı olarak izlenecek ‘Performativ araştırma’ Eviner’in kurduğu sahne ve atölyelerde yer almaktadır. Sanat eğitiminin özgür bir alan olarak estetik ve politikin deneyimlendiği deneysel  bir alana dönüştürmek amacındadır.

Eviner Eylül ve Ekim ayları itibariyle; Taiwan Museum of Fine Arts, Taichung "El Paraiso Cerrado / Das Verriegelte Paradies", curator: Alfons Hug, Hotel des Inmigrantes, Buenos Aires "New Intersections - Make It New" 4th Thessaloniki Biennale, curator: Adelina von Fürstenberg, Thessaloniki katılmaktadır.